Hvad kan jeg gøre under en samtale?

Når en samtale er i gang, kan du tænde for højttalertelefonen, sætte opkaldet i venteposition mm.

Sætte et opkald i venteposition

Tryk på Menu icon > Hold for at sætte opkaldet i venteposition. Statuslinjen viser ikonet for holdt opkald Call on hold notification.
Tryk på Menu icon > Hold fra igen for at genoptage opkaldet.

Skifte mellem opkald

Hvis du allerede er midt i en samtale og accepterer endnu en, kan du skifte mellem de to samtaler.
  1. Når du modtager et andet opkald, skal du trykke på Besvar for at acceptere det andet opkald og sætte det første opkald i venteposition.
  2. Skift mellem dem ved at trykke på den person på skærmen, du vil tale med.

Slå højttalertelefonen til eller fra under et opkald

Advarsel: For at mindske mulig beskadigelse af hørelsen, må du ikke holde din HTC U12+‍ mod øret, når højttalertelefonen er slået til.
  • På opkaldsskærmen skal du trykke på Speaker phone on button. Ikonet for højttalertelefon Speaker phone on notification vises i statusbjælken.
  • For at slå højttalertelefonen til eller fra skal du trykke på Speaker phone on button.

Slå mikrofonen fra under et opkald

På opkaldsskærmen trykker du på Mute button for at skifte mellem at slukke/tænde for mikrofonen. Når mikrofonen er slukket, vises ikonet for Slå fra Mute on notification i statuslinjen.

Afslutning af et opkald

Gør et af følgende for at afslutte opkaldet:
  • Tryk på Afslut opkald på opkaldsskærmen.
  • Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet, og tryk på Læg på.