Måder at optage skærmbilleder på

Vil du blære dig med din high score for et spil? Det er nemt at tage et billede af skærmen, som du herefter kan dele.
Her er nogle forskellige måder at optage skærmbilleder på.
  • TÆND/SLUK-knap og START skærmknap

Hold TÆND/SLUK-knappen nede, indtil telefonen vibrerer, og tryk så på Navigationslinje, mens du stadig holder TÆND/SLUK nede.

• Skærmbillede-knap

Swipe til det andet panel på Navigationslinje og tryk så på .

• Edge Sense

Indstil en af klemmebevægelserne til at optage skærmbilleder. Se Sådan ændrer du de handlinger, der er tildelt klemmebevægelser.

En anden mulighed er at indstille dobbeltryk fingerbevægelsen til at optage skærmbilleder. Se Edge Sense dobbelttryk fingerbevægelse.

Efter optagelse vises HTC Skærmoptagelsesværktøj nederst på skærmen med mulighed for at dele skærmbilledet eller fortsætte med at optage et rullende skærmbillede.

Du kan også optage skærmaktivitet som en video:

• Swipe til det andet panel på Navigationslinje og tryk så på .
  • Åbn panelet Hurtigindstillinger og tryk på .

Brug optageknapperne til HTC Skærmoptagelsesværktøj til at afslutte optagelsen af videoen.

Få mere at vide om HTC Skærmoptagelsesværktøjhttp://www.htc.com/dk/support/apps/screen-capture-tool/.