Sådan kan du overføre indhold fra din forrige telefon

Afhængigt af operativsystemet på din gamle telefon skal du vælge den rette metode til at overføre indhold til HTC U12+‍.

Fra en Android-telefon

Det kan du gøre på to måder:

• Brug din Google-konto til at sikkerhedskopiere og gendanne data.

Sikkerhedskopier først din gamle telefon til din Google-konto. Når du konfigurerer HTC U12+‍ første gang, logger du på din Google-konto og gendanner din gamle telefons data til HTC U12+‍.

• Brug HTC værktøj til overførsel.

På din gamle HTC eller anden Android-telefon downloader du HTC værktøj til overførsel og bruger det til at overføre indhold til HTC U12+‍. Se Overføre indhold fra en Android-telefon.

Fra en iPhone

Download og installér Google Drev-programmet på din iPhone og brug det til at sikkerhedskopiere iPhone indhold til din Google-konto.

HTC U12+‍ går du til Indstillinger og trykker på System > Hent indhold fra en anden telefon > iPhone for at se instruktionerne. Eller du kan besøge https://www.android.com/switch/.