Sådan skriver du med din stemme med Edge Sense

Skriv med din stemme i stedet for at bruge skærmtastaturet.
Vigtigt:
  • Sørg for at downloade den nyeste HTC Edge Sense version fra Google Play Butik.
  • I Indstillinger > Edge Sense > Klem i programmet skal du sikre dig, at indstillingen Tastatur er valgt.
  1. Åbn et program hvor du vil indtaste tekst.
  2. Mens skærmtastaturet vises på skærmen, klemmer du telefonens nedre sider og siger de ord, du vil have tastet.
    Illustration showing how to squeeze and hold the Edge Sense area of the phone.
Bemærk: Hvis du holder pause i din tale, skal du muligvis klemme eller trykke på mikrofonikonet på skærmen igen for at genoptage talegenkendelse.

Start af Google Assistant er som standard tildelt klem og hold-bevægelsen. Se Sådan aktiverer du klem og hold-bevægelsen. Når du ikke bruger Kamera-programmet eller skærmtastaturet, kan du klemme og holde de nedre sider på telefonen for at bruge Google Assistant. Du kan herefter bruge din stemme til at foretage en websøgning, stille spørgsmål om fx vejret mm.