Sådan bruger du Énhåndstilstand

På visse telefoner med store skærme er det muligvis ikke let at navigere på skærmen med kun én hånd. Skift til Énhåndstilstand, så du let kan gøre skærmen mindre.
  1. For at skifte til Énhåndstilstand skal du gøre et af følgende:
    • Tilføj ikonet for Énhåndstilstand til Navigationslinje. Se Tilpasse Navigationslinje. Tryk herefter på Navigationslinje.
    • Slå Énhåndstilstand til i Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser. Tryk herefter 3 gange på Navigationslinje.
    • Dobbeltryk nederst til venstre eller højre på telefonen. Se Edge Sense dobbelttryk fingerbevægelse.
    Screen showing One-handed mode
  2. Når skærmen er indskrænket kan du:
    • Tryk på Move the screen to the left eller Move the screen to the right for at vise skærmen i venstre eller højre side.
    • Træk Resize the screen eller Resize the screen for at ændre størrelse på skærmen.
  3. For at skifte tilbage til normal skærmstørrelse skal du gøre et af følgende:
    • Tryk på Navigationslinje.
    • Tryk på det uskarpe område på skærmen.
    • Dobbeltryk nederst til venstre eller højre på telefonen.