Sådan tilpasser du hurtigt eksponeringen af dine billeder

HTC U12+‍ har en funktion, hvormed du hurtigt kan justere eksponeringsniveauet og lysstyrken i realtime. Slå Touch-autoeksponering til, hvis kameraet automatisk skal justere eksponeringen, når du trykker på et mørkere eller overeksponeret område i kamerasøgeren.
Bemærk: Denne funktion kan muligvis ikke bruges i alle optagetilstande.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne menuen Optagetilstand.
  3. Tryk på Camera settings menu button.
  4. Vælg indstillingen Touch-autoeksponering.
  5. Klik på det mørke område for at lysne det, eller tryk på det overeksponerede område at gøre det mørkere.

Hvis du vil finjustere yderligere, kan du manuelt justere eksponeringen ved at trække fingeren op og ned.

6. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på Camera shutter button. Eller du kan blot klemme på de nedre sider af telefonen.