Slå placeringsindstillingerne til eller fra

Hvis placeringsindstillinger er slået til, kan du finde oplysninger om fx restauranter i nærheden samt kørselsvejledninger på baggrund af din aktuelle position.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed & Placering > Avanceret > Placering.
  2. Tryk på Brug placering Til/Fra for at slå placeringstjenester til eller fra.
Bemærk: Hvis du slår placeringsindstillinger fra, vil programmer og tjenester ikke kunne finde din enheds position, men du kan muligvis fortsat få lokale resultater og reklamer baseret på enhedens IP-adresse.