Tænde/slukke for Bluetooth

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Enhedstilslutninger.
  2. Tryk på Foretrukket forbindelse > Bluetooth og tryk på Til/Fra for at slå Bluetooth-forbindelsen til eller fra.
  3. Tryk på Pardan med ny enhed for at se en liste med tilgængelige enheder.
Bemærk: Slå Bluetooth fra, når du ikke bruger det, så du spare på batteriet, eller hvis du befinder dig et sted, hvor det er forbudt at bruge en trådløs enhed, som f. eks. på et fly eller et hospital.