Overføre indhold fra en Android-telefon

På din gamle Android telefon skal du downloade HTC værktøj til overførsel og bruge det til at overføre dit indhold til HTC U12+‍.

De typer af lokalt lagret indhold på din gamle telefon, som HTC værktøj til overførsel kan overføre omfatter kontakter, meddelelser, musik, billeder, videoer og nogle indstillinger. Andre typer af data, som f.eks. opkaldshistorik, e-mail-konti og nogle HTC-indstillinger for programmer kan overføres fra HTC-telefoner, som har HTC Sense 5.5 eller højere.

Vigtigt: Du skal bruge Android version 2.2 eller nyere på din gamle telefon for at bruge HTC værktøj til overførsel.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > System.
  2. Tryk på Hent indhold fra en anden telefon.
  3. Vælg om du vil overføre fra en HTC Android-telefon eller fra en anden Android-telefon.
  4. På skærmen Hent indhold fra en anden telefon trykker du på Næste.
  5. Følg trinene, som vises på HTC U12+‍ for at downloade HTC værktøj til overførsel til din gamle telefon, installere det og åbne værktøjet.
  6. Når du ser en pinkode på din gamle telefon, skal du sørge for, at den samme pinkode også vises på HTC U12+‍, inden du fortsætter.

Hvis pinkoden ikke vises, skal du trykke på Prøv igen på din gamle telefon. Hvis pinkoden stadig ikke vises, kan det betyde, at din gamle telefon ikke kan forbinde til HTC U12+‍. Hvis dette sker, skal du prøve en anden overførselsmetode.

7. Tryk på Bekræft på din gamle telefon.
  8. Vælg på din gamle telefon de typer indhold, du vil overføre, trykk så på Overfør.
  9. Vent på, at overførslen bliver færdig.
  10. Tryk på Udført på begge telefoner.