Sådan tager du billeder med selvudløseren

Når du bruger selvudløseren, tæller Kamera programmet ned, inden billedet tages. Du kan indstille nedtællingen.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Vælg den ønskede optagefunktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Camera timer off indicator for at indstille tiden for nedtælling.
  4. Tryk på Camera shutter button for at starte nedtællingen. Eller du kan blot klemme på de nedre sider af telefonen. Kameraet tager billedet, når nedtællingen er slut.