Sådan tager du kamerabilleder vha. Edge Sense

Start øjeblikkeligt kameraet og begynd at tage billeder ved et tryk på telefonen.
Vigtigt: Sørg for at downloade den nyeste HTC Edge Sense og Kamera-programversioner fra Google Play Butik.
Klem på de nedre sider af HTC-telefonen for at åbne Kamera-programmet, og klem igen for at tage et billede.
Illustration showing the area where you would squeeze the phone to launch Edge Sense.

Klemmer du telefonen, åbnes Kamera-programmet i den seneste optagetilstand, du har brugt. Når du klemmer igen, tager kameraet et billede, en video eller en selfie, uanset optagetilstand.

Når du slår Indstil handling ved klem og hold til i Edge Sense indstillinger, kan du klemme og holde de nedre sider på telefonen for at skifte imellem hoved- og frontkameraet, mens du er i Kamera-programmet. Få yderligere oplysninger i Sådan aktiverer du klem og hold-bevægelsen.
Bemærk: Standard handlinger i programmet for Kamera-programmet er kort klem til at tage billeder, og klem og hold til at skifte imellem front- og hovedkameraet. Du kan ændre klemmebevægelserne, så de udfører andre handlinger i et program. Du kan lære hvordan under Sådan skifter du handlinger i programmet.
Relaterede instruktioner