Sådan tager du et RAW-billede

Vil du bevare flere detaljer i dine billeder, eller fastholde belysningen i efterbehandlingen? I tilstanden Pro kan du tage billeder, der gemmes som RAW billedfiler i DNG-format sammen med en JPG-komprimeret version.
Bemærk: RAW-billeder fylder meget i hukommelsen. Det anbefales at bruge et hukommelseskort som standardhukommelse til billeder og videoer.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Pro-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Husk at vælge RAW and JPEG format indicator. Har du ikke gjort det, kan du trykke på JPEG-only format indicator for at ændre.

Eller tryk på RAW and JPEG format indicator og tryk så på JPEG-only format indicator, hvis du kun vil gemme en JPG-komprimeret version.

4. Tryk på Raw capture shutter button.