Sådan tager du et panoramabillede

Tag et bredere billede af landskaber i én optagelse.
Vigtigt: Nogle kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når du bruger panorama-funktionen, som f.eks. zoom.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Panorama-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Når du er klar til at tage billedet, skal du trykke på Camera shutter button.
  4. Panorér til venstre eller højre i liggende eller stående retning. Hold HTC U12+‍ så stille som muligt for automatisk at tage billederne.

Du kan også når som helst trykke på Camera shutter button for at stoppe optagelsen.

Kameraet sammenhæfter billederne til et enkelt billede.