Sådan justerer du klemmekraftniveauet

Hvis du oplever, at Kamera eller en tildelt genvej åbner af sig selv, når du holder på siden telefonen, skal du indstille Edge Sense, så telefonen bedre kan registrere, hvor hårdt du klemmer på telefonen.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Tryk på Indstil kort klem eller Indstil handling ved klem og hold, afhængig af hvad du vil tilpasse.
  3. Tryk på Juster dit klemmekraftniveau.
  4. Tryk på Test din klemmekraft.
  5. Følg skærmvejledningen for at gennemføre konfigurationen.
Relaterede instruktioner