Klem for at låse op for telefonen med Ansigtslås.

Du kan tildele en klemmebevægelse i Edge Sense til at låse op for telefonen med Ansigtslås.
Vigtigt: Sørg for at du har aktiveret og konfigureret Ansigtslås i Indstillinger.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Tildel Klem for Ansigtslås til kort klem-bevægelsen eller til klem og hold-bevægelsen ved at følge trinnene i Sådan aktiverer du klem og hold-bevægelsen.
  3. Du kan herefter gøre følgende:
    • Du kan slukke for skærmen og låse telefonen ved at klemme på de nedre sider af telefonen.
    • For at vække telefonen og låse den op, skal du holde telefonen i stående orientering i niveau med dit ansigt, klemme på den og kigge ind i frontkameraet.