Smart-skærm

Smart-skærm giver dig et hurtigt glimt af dato og klokkeslæt, batteristatus og meddelelsesikoner.

Du kan vælge en ur-stil samt indstille, hvad du ønsker Smart-skærm skal blive vist.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser.
  2. Tryk på Avanceret > Smart-skærm.
  3. Tryk på den ur-stil, du vil bruge.
  4. Tryk på Valgmuligheder i Indstillinger og gør følgende:
    • Vælg Motion launch for at vise Smart-skærm, når du tager telefonen op, mens skærmen er slukket.
    • Vælg Altid slået til, hvis du vil have at Smart-skærm vises, når skærmen er slukket.

For at bruge mindre strøm, kan du angive en tidsplan for, hvornår Smart-skærm skal vises.

Tip:
  • Du kan slukke for Smart-skærm ved at trykke på dens Til/Fra-kontakt.
  • Når du rejser, kan Smart-skærm vise din aktuelle placering samt tidszonen derhjemme, hvis rejsetilstand er slået til. Se Rejse-funktion for yderligere oplysninger.