Sådan deler du din internetforbindelse over USB

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Intet problem. Brug dataforbindelsen på HTC U12+‍ til at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • Du skal muligvis have USB-tethering tilføjet til dit dataabonnement, da det kan medføre yderligere gebyrer. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  • Sørg for, at mobiltelefondata er slået til.
  1. Tilslut HTC U12+‍ til computeren med et USB Type-C-kabel.
  2. Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger.
  3. Tryk på Netværk og internet > Hotspot og tethering.
  4. Tryk på USB-tethering Til/Fra for at slå funktionen til.