HTC U12+‎

Instruktions-guides

< < Menu

Konfigurering af telefonen første gang

Når du tænder for HTC-telefonen første gang — eller efter en fabriksnulstilling — bliver du bedt om at konfigurere den.
Vigtigt: Hvis du har data fra en tidligere telefon, som du vil kopiere til HTC U12+‍, skal du først sikkerhedskopiere telefonens data. Eller du kan bruge HTC værktøj til overførsel til at overfør indhold fra din gamle telefon, når du har konfigureret HTC U12+‍. For yderligere oplysninger henvises til Sådan kan du overføre indhold fra din forrige telefon.
  1. Hvis du skal navigere vha. stemmefeedback, skal du slå TalkBack til ved at holde med to fingre på den første skærm, indtil du hører en meddelelse og derefter et bip.

    Eller. hvis du ved at uheld har aktiveret TalkBack, kan du følge skærmvejledningen for at slå funktionen fra igen.

  2. Vælg det systemsprog, du vil bruge, læs og accepterer anvendelsesbetingelserne, vælg din internetforbindelse og log på din Google-konto.
  3. På den skærm, der spørger dig hvilken enhed, der skal gendannes fra, gør du ét af følgende:
    • Hvis du har sikkerhedskopieret din gamle telefon vha. din Google-konto, trykker du på telefonens navn. Vælg emnerne fra din gamle telefonen og tryk på Gendan.
    • Hvis du vil starte på en frisk, trykker du på Gendan ikke.
  4. På skærmen Google Tjenester skal du sikre dig, at valgmuligheden Sikkerhedskopiér til Google Drev er slået til, for at aktivere Automatisk sikkerhedskopiering. Det anbefales også at slå valgmulighederne under Placering og Vedligeholdelse af enheden til.
  5. Log på din HTC-konto for at bruge de samme loginoplysninger til HTC-tjenester som fx Temaer.
  6. Konfigurer Edge Sense, så du kan tage billeder med det samme eller foretage andre handlinger ved blot at klemme om telefonen.
  7. Tryk på Konfigurer Ansigtslås for at konfigurere ansigtsbaseret autentificering og bruge denne funktion til at låse op for telefonen.

    Eller tryk på Konfigurer fingeraftryk for at tilføje dine fingeraftryk og bruge dem til at låse op for telefonen.

  8. Følg de resterende instruktioner for at afslutte konfigureringen af telefonen.
Bemærk: Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Hvis du vil undgå datagebyrer, skal du deaktivere disse funktioner under Indstillinger. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Slå placeringsindstillingerne til eller fra.
var oplysningen behjælpelig

Kan du ikke finde det, du leder efter?