Selfier

Sådan bruger du Smuk-funktion, når du tager selfie-billeder

Se godt ud på dine selfie-billeder. Med Smuk-funktion kan du anvende real-time touch-ups som fx udglatning af hud, smallere ansigt mm.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Selfie-billede-funktionen. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Selfie make up mode is on indicator for at vise indstillingsmulighederne for Smuk-funktion.
    Bemærk: Hvis indstillingerne Beauty Mode Face slimming button Ansigt og Beauty Mode Eye adjustment button Øje fravælges, skal du slå Bokeh-tilstand fra for at kunne bruge disse indstillinger.
  4. Tryk på en indstilling og træk derefter i skyderen for at justere den.
    Screen showing Beauty Mode options.
  5. Når du er færdig, trykker ud på Camera shutter button. Eller du kan blot klemme på de nedre sider af telefonen.

Sådan tager du selfies automatisk

Stå stille, når du tager en auto-selfie. Du skal blot slå denne funktion til i kamera-indstillingerne.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Selfie-billede-funktionen. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne menuen Optagetilstand.
  4. Tryk på Camera settings menu button > Kameraindstillinger.
  5. Vælg Automatisk selfieoptagelse og tryk udenfor sidemenuen for at lukke den.
  6. Poser og hold dig selv inden for rammen på skærmen.
  7. For automatisk at tage en selfie, skal du kikke på frontkameraet, og derefter stå stille, indtil den hvide ramme på kamerasøgeren bliver grøn.

Sådan vender du dine selfies

Når du ser dig selv i kamerasøgeren, er selfieen faktisk et spejlbillede. Du kan gøre følgende, hvis det optagne billede vender forkert og ikke er et spejlbillede.
  1. Skift til Selfie-billede-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  2. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne menuen Optagetilstand.
  3. Tryk på Camera settings menu button > Kameraindstillinger.
  4. Sørg for at funktionen Gem spejlselfier er valgt.