Skærmrotation

Vælg hvordan skærmen skal orienteres, når du roterer telefonen.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser.
  2. Tryk på Avanceret > Skærmrotation.
  3. Vælg en af disse muligheder:
    Valgmulighed Beskrivelse
    Smart-roter Hold telefonen med sin nuværende skærmorientering uden at rotere den, når du vender telefonen ned på siden eller tilbage. Få yderligere oplysninger henvises til Edge Sense holdebevægelse.
    Automatisk rotation Rotér automatisk skærmen, når du vender telefonen ned på siden eller tilbage.
    Stående tilstand Hold altid skærmen i stående orientering.
Tip: Du kan også hurtigt skifte imellem skærmrotationsindstillingerne fra panelet Hurtigindstillinger.