Sådan nulstiller du HTC U12+‍ (Hård nulstilling)

Hvis HTC U12+‍ har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en fabriksnulstilling (kaldes også en hår-nulstilling eller master-nulstilling). En fabriksnulstilling nulstiller HTC U12+‍ til sin oprindelige tilstand den havde, før du tændte den første gang.
Vigtigt: Programmer, du har downloadet og installeret, dine konti, dine filer samt system og programdata og indstillinger fjernes. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > System > Nulstil indstillinger.
  2. Tryk på Slet alle data (fabriksnulstilling).

For at undgå at slette medier og andre data fra hukommelseskortet, bør du sørge for ikke at vælge muligheden Slet SD-kort.

3. Tryk på Nulstil telefon.
  4. Tryk på Slet alting.
Bemærk: En fabriksnulstilling sletter muligvis ikke alle data permanent, herunder personlige oplysninger.