Bør jeg bruge lagerkortet som flytbar eller intern hukommelse?

Brug dit hukommelseskort som flytbart lager, når du har indhold på kortet som fx medier eller billeder, du ikek vil miste. Hvis du har et helt nyt lagerkort, kan du vælge, om du vil bruge det som flytbart lager eller konfigurere det som en udvidelse til den intern hukommelse.

Flytbart lager

Brug et nyt hukommelseskort som flytbart lager for at kunne få adgang til kortets indhold på HTC U12+‍ eller andre Android-enheder.

Intern lagerenhed

Konfigurér et nyt lagerkort som intern hukommelse for at opnå bedre beskyttelse af personlige oplysninger og sikker anvendelse. Derved krypteres og formateres lagerkortet, så det fungerer præcis som den interne hukommelse.

Dette udvider også den interne hukommelse, da:
  • Optagne skærmbilleder, billeder, medier og andre filer gemmes på hukommelseskortet.
  • Tredjepartsprogrammer, du har installeret, samt deres data kan flyttes mellem den indbyggede hukommelse og hukommelseskortet.
Advarsel: Når du har konfigureret hukommelseskortet som intern hukommelse, kan kortet kun bruges på HTC U12+‍, hvor det blev formateret.