Sådan optager du video med Sonic Zoom

Som standard er Kamera-programmet indstillet til at optage video i 3D Audio med Sonic Zoom. Dette forøger lydstyrken fra dit motiv, så lyden bliver højere og tydeligere.

Sonic Zoom har Lydboost. Hvis du slår denne funktion til, booster du lydstyrken fra motivet til maksimalt niveau.

Vigtigt: Sonic Zoom Sonic Zoom icon er kun tilgængelig i Video optagetilstand.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Lydboost-ikonet ved siden af optageknappen for at slå funktionen til eller fra.
    Ikon Stat
    Audio Boost off icon Som standard er Lydboost slået fra.
    Audio Boost on icon Lydboost er slået til.
  4. Når du er klar, trykker du på Video record button starte optagelse. Pas på ikke at dække over mikrofonerne, når du holder telefonen.
  5. Gør et af følgende:
    • Hvis Lydboost er slået fra, kan du zoome ind for at forstørre dit motiv og manuelt skrue op for lyden. Se Zoom.

Det grønne mikrofonniveau i midten angiver, hvor forstærket motivets lyd bliver, når du zoomer.

• Hvis Lydboost er slået til, optager du det motiv, du er vendt imod, ved maksimal lydstyrke. Du kan stadig zoome ind på motivet for et nærmere kig.
  6. Tryk på Pause recording button for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på Resume recording button for at genoptage.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på Stop recording button.
    Tip: Videoer optaget i 3D Audio er markeret med 3D audio button i Google Billeder. Brug øretelefoner, når du afspiller videoen, for at få fornøjelse af den fantastiske lyd.