Private kontakter

Hvis du ikke vil vise navn og billede for en kontakt på låseskærmen, når du modtager et indgående opkald, kan du tilføje kontakten til din liste med private kontakter.

Tilføje en kontakt til listen med private kontakter

Vigtigt: Kontakter skal have et telefonnummer, før du kan tilføje dem på listen med private kontakter.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Personer.
  2. Tryk og hold på kontakten på fanen Personer, og tryk så på Tilføj til private kontakter.

Hvis du vil se listen med private kontakter, trykker du på fanen PersonerMenu icon > Administrer kontaktpersoner > Private kontakter.

Organisere dine private kontakter

1. På fanen Personer trykker du på Menu icon > Administrer kontaktpersoner > Private kontakter.
  2. Tilføj kontakter til listen med private kontakter ved at trykke på Add icon, vælg de kontakter, du vil tilføje, og trykke på Gem.
  3. Fjern private kontakter fra listen ved at trykke på Menu icon > Fjern privat kontakt, vælge de kontakter, du vil fjerne, og så trykke på Fjern.
Relaterede instruktioner