Gode råd vedr. trykfølsomme knapper

Ud over Edge Sense, som gør at telefonen kan registrere, hvordan du klemmer og holder den i hånden, bruger HTC U12+‍ også trykfølsomme knapper. I modsætning til med almindelige mekaniske knapper vil du mærke et vibrationsfeedback, når du trykker på TÆND/SLUK- og LYDSTYRKE-knapperne.
  1. LYDSTYRKE OP
  2. LYDSTYRKE NED
  3. TÆND/SLUK

Her er nogle ting at huske på, når du bruger disse knapper:

• Disse knapper er følsomme overfor det trykniveau, du påvirker dem med din finger.
  • Brug det beskyttelsesomslag, der følger med i kassen til HTC U12+‍. Det hjælper med at maksimere din oplevelse, når du bruger denne type knap. Se Sådan bruger du beskyttelsesomslaget.
  • Kun én knap kan være aktiv ad gangen. Tryk ikke samtidigt på flere knapper som fx TÆND/SLUK og LYDSTYRKE OP eller NED.

Pga. dette vil måden, du optager skærmbilleder eller genstarter telefonen på, være forskellig for HTC U12+‍. For yderligere oplysninger henvises til Måder at optage skærmbilleder på og Genstarte HTC U12+‍ (soft-nulstilling).

• Hvis der ingen respons kommer, når du trykker på en knap, kan du prøve at trykke på den gentagne gange, indtil du rammer det rigtige trykkraftniveau. Du kan også påvirke med et andet trykkraftniveau, hvis du bruger venstre hånds finger i forhold til højre hånds finger, så du skal måske trykke på knapperne nogle få gange for at finde det rigtige trykkraftniveau.
    Bemærk: Hvis der ingen respons kommer, når du trykker på knapperne, kan det også betyde, at der ikke er tilstrækkeligt med batteri tilbage på telefonen. Oplad telefonen i nogle minutter og prøv så at trykke på TÆND/SLUK igen.
  • Hver knap har sin egen sensor. Hvis du har trykket det lidt forkerte sted som fx hvis du får trykket et sted imellem 2 knapper, ved sensorerne måske ikke, hvilken knap du vil trykke på.