Andre måder at hente kontakter og andet indhold

Du kan tilføje individuelle kontakter og andet indhold til HTC U12+‍ på forskellige måder.
Kilde af indhold Sådan overfører du
Google-konto Google-kontakter importeres til din HTC U12+‍, når du logger på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter direkte fra din HTC U12+‍.
Sociale netværkskonti Log på dine favorit sociale netværk for at synkronisere kontaktoplysninger fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC U12+‍ synkroniserer dine arbejdskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på din arbejdsplads.
Outlook.com-konto Synkroniser personlige kontakter fra din Microsoft Outlook.com-konto.
Telefonkontakter Du kan oprette kontakter lokalt på HTC U12+‍, hvis du foretrækker ikke at lagre dem på dine online-konti.
nano-SIM-kort Kopier alle kontakterne fra dit nano-SIM til din HTC U12+‍.