Åbne Edge Launcher

For énhåndsbrug af telefonen kan du bruge Edge Launcher til hurtigt at starte programmer, ringe op eller sende meddelelser til dine kontakter, samt at slå visse hurtigindstillinger til eller fra.
Vigtigt: Edge Launcher kan kun åbnes via Edge Sense. Tildel først funktionen til enten kort klem, klem og hold eller dobbeltryk fingerbevægelserne. Se Sådan aktiverer du klem og hold-bevægelsen og Edge Sense dobbelttryk fingerbevægelse.
  1. For at åbne Edge Launcher, klemmer du på de nedre sider på telefonen, eller du dobbeltrykker med tommelfingeren.
    Screen showing the Edge launcher.
  2. Du kan gøre følgende:
    • Tryk på en dato for at åbne standard kalenderprogrammet, så du kan se eller oprette begivenheder.
    • Tryk på et program for at åbne den, eller tryk på en hurtigindstilling for at slå den til eller fra. Hvis du har tilføjet en kontakt, kan du trykke på den for at ringe eller sende en meddelelse. Se Tilføje programmer, hurtigindstillinger og kontakter.
    • Swipe eller bladr igennem ringen for at rulle og se flere ikoner.
    • Tryk på Edge launcher settings icon for at tilpasse Edge Launcher.
    • Juster positionen for Edge Launcher på skærmen. Se Justere positionen for Edge Launcher.