Ny oplevelse, når du interagerer med telefonen

HTC U12+‍ afspejler en total nytænkning af, hvordan det er muligt at interagere med telefonen.
  • I modsætning til almindelige mekaniske knapper, giver de trykfølsomme knapper på HTC U12+‍ dig følelsen af en berøring. Du vil mærke et vibrationsfeedback, når du trykker på TÆND/SLUK- eller LYDSTYRKE.

Med dette nye design følger visse ændringer i, hvordan du bruger disse knapper. For yderligere oplysninger henvises til Gode råd vedr. trykfølsomme knapper.

• Få fornøjelse af den næste generation af Edge Sense. For at oversigt over de nye funktioner henvises til Edge Sense 2.