Administration af dit dataforbrug

Hvis du har begrænset dataforbrug, er det vigtigt at holde styr på aktiviteter og programmer, som normalt sender og modtager data, som f.eks. surfe på nettet, synkronisere online-konti og sende e-mail eller dele statusopdateringer.

Her er nogle andre eksempler:

• Streaming af videoer og musik
  • Spille online-spil
  • Hente programmer, kort og filer
  • Opdatere programmer for at opdatere oplysninger og feeds
  • Overføre og sikkerhedskopiere dine filer til din online lagringskonto
  • Sådan bruges HTC U12+‍ som et Wi‍-Fi hotspot
  • Deling af din mobile dataforbindelse via USB-tethering

For at hjælpe dig med at spare på dataforbruget, kan du forbinde til et Wi‍-Fi netværk, når det er muligt, og indstille dine online-konti og e-mails til at synkronisere mindre hyppigt.

Databesparelse

Databesparelse hjælper dig med at begrænse omkostningerne til dataforbrug ved at begrænse dataforbruget i baggrunden. Du kan også indstille programmer til altid at have adgang til en dataforbindelse — som fx dit e-mailapp — som så skal ignoreres af Databesparelse.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet > Dataforbrug.
  3. Tryk på Datasparefunktion og derefter på Til/Fra for at slå funktionen til eller fra.
  4. Tryk på Ubegrænset data, og tryk derefter på Til/Fra ved siden af de programmer, du stadig vil give adgang til dataforbindelsen, selv om Databesparelse er slået til.

Slå dataroaming til eller fra

Opret forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk og få adgang til datatjenester, når du er uden for mobiludbyderens dækningsområde.

Advarsel: Brug af datatjenester, når du roamer, kan være dyrt. Undersøg data-roaming-taksterne hos din udbyder, før du bruger data-roaming.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet > Mobilnetværk.
  3. På dual SIM telefonmodeller kan du skifte til fanen for det SIM-kort, du vil angive.
  4. Tryk på Data-roaming for at slå funktionen til eller fra.

Holde styr på dit dataforbrug

Overvåg dit dataforbrug, så du ikke overskrider din månedlige datamængde.
Bemærk: Dataforbruget, som måles af HTC U12+‍, kan afvige fra, og være mindre end, dit reelle dataforbrug.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet > Dataforbrug.

Øverst vil du se en bjælke, der viser dataforbruget til dato samt dataforbrugscyklus, advarsel og grænse, hvis du har angivet en sådan.

3. Tryk på Dataadvarsel & grænse > Programmets databrug, når mobildata er slået til, og indstil den dag i måneden, hvor dataforbrugscyklus skal nulstilles. Dette er normalt ved begyndelsen af din månedlige faktureringscyklus.
  4. Tryk på Indstil dataadvarsel Til/Fra for at slå funktionen til, og tryk så på Dataadvarsel for at angive den datamængde, ved hvilken du vil modtage en advarsel. Tryk på Dropdown icon for at ændre enhed.
  5. Tryk på Angiv datagrænse Til/Fra for at slå funktionen til, og tryk så på Datagrænse for at angive det dataforbrug, ved hvilket din dataforbindelse automatisk deaktiveres. Tryk på Dropdown icon for at ændre enhed.

Visning af dataforbruget for programmer

1. Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet > Dataforbrug.
  3. Tryk på Programmets databrug.
  4. Rulle ned igennem skærmen for at se en liste over programmer og oplysninger om deres dataanvendelse.
  5. Tryk på et program for at se yderligere oplysninger.