Sådan sætter du nano-SIM- og microSD-kort i

Bemærk:
  • Brug et standard nano-SIM-kort. Hvis du prøver at indsætte et modificeret kort, som er tykkere end standard nano-SIM-kortet, vil det ikke passe ordentligt i bakken, og det kan beskadige kortstikket.
  • microSD-kortet er ekstraudstyr, som sælges separat.
  1. Hold telefonen med forsiden opad.
  2. Sæt spidsen af det medfølgende bakkeudskubningsværktøj — eller en lille bøjet papirclips — i udskubningshullet ved kortbakken.

Når du indsætter udskubningsværktøjet i udskubningshullet, for at tage bakken ud, skal du sørge for ikke at trykke på bakkerne, så udskubningsmekanismen ikke går i stykker.

Illustration warning not to press the tray when inserting the eject tool.
  3. Skub spidsen helt ind i hullet, indtil kortbakken skubbes ud, og træk så kortbakken ud.
  4. Gør følgende for at lægge dit nano-SIM- og microSD-kort i bakken:
    • Model med enkelt SIM-kort:

Læg nano-SIM- og microSD-kortene med kontaktfladerne nedad i SIM- og SD-holderne i kortbakken. Sørg for at justere det skrå hjørne på nano-SIM-kortet til indhakket i holderen.

• Model med to SIM-kort:

Læg nano-SIM-kortene med kontaktfladerne nedad i SIM1- og SIM2-holderne i kortbakken. Sørg for at justere de skrå hjørner til hakkerne i holderne.

Både SIM1- og SIM2-kortet kan være 4G LTE-kort. For at finde ud af hvordan du indstiller det foretrukne kort til din mobildataforbindelse henvises til Administration af dine nano-SIM-kort med Dual network manager.

Hvis du skal bruge et microSD-kort, skal du fjerne det andet nano-SIM-kort og lægge microSD-kortet i SIM 2/SD-holderen. Du kan ikke have både det andet nano-SIM-kort og microSD-kortet sat i samtidigt.

5. Når du sætter bakken på plads igen, skal du sørge for at det vender opad, så kortene ikke falder ud. Hold bakken med det yderste kort mellem fingrene og sæt det på plads i stikket igen.
  6. Sørg for at bakken er sat helt ind og ikke stikker ud fra slidsen.
Gør det samme som ovenfor for at skubbe bakken ud og fjerne kortene. Husk at afmontere microSD-kortet, før du skubber det ud. Se Demontering af hukommelseskortet.