Introduktion til indstillinger

Ønsker du at ændre ringetonen, konfigurere en Wi‍-Fi-forbindelse eller tilføje dine konti? Dette og mere kan du gøre i Indstillinger.
  1. Åbn indstillinger fra programskærmen eller fra Meddelelsespanelet:
    • På startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger.
    • På startskærmen trykker du på All apps button, og så finder og trykker du på Indstillinger.
    • Swipe ned fra øverste skærmkant og tryk på Settings icon.
  2. Her er nogle grundlæggende indstillinger, du kan ændre:
    • Tryk på Netværk og Internet for at konfigurere og administrere dine netværksforbindelser.
    • Tryk på Skærm og fingerbevægelser for at skifte baggrund, justere størrelse på skrifttype og visning, angive en pauseskærm mm.
    • Tryk på Lyd for at skifte ringetone, vælge om du vil bruge lyd og vibration, når du interagerer med telefonen, angive dine præferencer mht. Forstyr ikke mm.
    • Tryk på Sikkerhed og placering for at beskytte telefonen, vælge præferencer mht. låseskærm, angive dine indstillinger for placering mm.
    • Tryk på et element under Forslag for at tjekke nye eller anbefalede indstillinger, du kan tilpasse, ud.
Tip: Tryk på søgelinjen i Indstillinger for hurtigt at finde valgmuligheder og indstillinger.