Tips til at forlænge batteritiden

Tiden for batteriet før næste opladning afhænger af, hvordan du bruger HTC U12+‍. Prøv nogle af disse tips for at forlænge batteriets levetid.

Brug funktionerne til strømstyring

Administrere dine forbindelser

• Slå trådløse forbindelser som f.eks. mobildata, Wi‍-Fi og Bluetooth fra, når du ikke bruger dem.
  • Slå kun GPS til, når du har brug for at vide præcist, hvor du er, som f.eks. når du bruger navigation eller placeringsbaserede programmer. Se Slå placeringsindstillingerne til eller fra.
  • Slå Flytilstand til, hvis du ikke har brug for nogen trådløse forbindelser, og du ikke vil modtage opkald eller meddelelser.

Administrere din skærm

Ved at mindske lysstyrken, lade skærmen gå i dvaletilstand, når den ikke bruges, og holde skærmen enkel, kan du også spare strøm.

• Skru ned for skærmens lysstyrke, når du kan. Se Skærmlysstyrke.
  • Nedsæt skærmens timeout-tid. Se Indstille hvornår skærmen skal slås fra.
  • Brug ikke en live-baggrund på din startskærm. Animationseffekter er flotte til at vise til andre personer, men de opbruger batteriets strøm.

Hvis du ændrer din baggrund til en enkel, sort baggrund, kan det også hjælpe lidt. Jo færre farver, der vises, jo mindre strøm bruges der. Se Indstille Startskærmens baggrund.

Administrere dine programmer

• Batterioptimering hjælper dig med at forlænge batteriets standbytid. Se Batterioptimering til apps.
  • Begræns batteriforbruget for programmer, der kører i baggrunden. Se Sådan aktiverer du baggrundsbegrænsning i programmer.
  • Installer den nyeste software og programopdateringer. Opdateringerne indeholde nogen gange forbedringer af batteriets ydeevne.
  • Afinstaller eller deaktiver programmer, som du aldrig bruger.

Mange programmer udfører processer eller synkroniserer data i baggrunden, også når du ikke bruger dem. Hvis der er programmer, som du ikke behøver mere, skal du afinstallere dem.

Hvis et program kom forudinstalleret i telefonen og ikke kan afinstalleres, kan du deaktivere det, så det ikke kører konstant eller synkroniserer data. Se Deaktivere et program.

Begræns baggrundsdata og synkronisering

Baggrundsdata og synkronisering kan bruge meget strøm, hvis du har mange programmer, som synkroniserer data i baggrunden. Det anbefales ikke at lade programmer synkronisere data for tit. Find ud af hvilke programmer, som kan indstilles med længere synkroniseringstider, eller synkroniser manuelt.

• Tryk på Konti og synkronisering i Indstillinger, og kontrollere hvilke typer af data, som synkroniseres i dine online-konti. Når batteriet begynder at blive svagt, kan du midlertidigt deaktivere synkronisering af nogle data.
  • Hvis du har mange e-mail-konti, kan du overveje at forlænge synkroniseringstiden for nogle af kontiene.

Hvis du bruger programmet HTC Mail, skal du vælge konto, tryk på Menu icon > Indstillinger > Synk., Send og modtag og juster derefter indstillingerne under Sync plan.

• Når du ikke rejser fra et sted til et andet, skal du kun synkronisere vejropdateringerne for din aktuelle placering, i stedet for i alle byer, som du har indstillet. Åbn programmet Vejr, og tryk derefter på Menu icon, for at redigere og fjerne unødvendige byer.
  • Luk widgets, som du ikke bruger.

Nogle widgets synkroniserer konstant data. Overvej at fjerne de widgets, som ikke er vigtige på din startskærm.

• I Google Play Butik trykker du på Drawer icon > Indstillinger og dernæst på Opdater automatisk programmer > Opdater ikke programmer automatisk, hvis du foretrækker at opdatere programmer fra Google Play Butik manuelt.

Andre tips

Få at presse lidt mere strøm ud af batteriet, kan du prøve disse tips:

• Brug en ringetone med dybe toner og sæt lydstyrken til medium.
  • Minimer brugen af vibration eller lydfeedback. Under Indstillinger trykker du på Lyd > Avanceret og vælger, hvilke du ikke behøver og som kan deaktiveres.
  • Hvis telefonen har lav batteristand, bør du minimere bruges af fingerbevægelser som fx Edge Sense og Motion Launch. Du kan slå dem midlertidigt fra i Indstillinger.
  • Kontroller indstillingerne for dine programmer. Du kan muligvis finde flere indstillinger til at optimere batteriet.