HTC U12+‍ oversigt

Når du har taget HTC U12+‍ ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortbakken, knapperne og sensorerne.
Bemærk: Om din telefon understøtter to SIM-kort er afhængigt af din telefonmodel, region og land.
  1. Meddelelses-LED
  2. Nærheds- og lyssensor
  3. Mikrofoner
  4. LYDSTYRKE OP-knap
  5. LYDSTYRKE NED-knap
  6. Knappen TÆND/SLUK
  7. HTC BoomSound-højttalere, Hi-Fi-udgave
  8. USB Type-C-stik
  9. Edge Sense-område
  10. nano-SIM- og hukommelseskortbakke
  11. Dobbelte frontkameraer

Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.

HTC U12+‍ bruger trykfølsomme knapper. For yderligere oplysninger henvises til Gode råd vedr. trykfølsomme knapper.

Bemærk:
  • Før brug, skal du kontrollere alle delene i æsken, og sørg for at ingen af delene er beskadiget.
  • Brug etuiet, hvis dette medfølger, eller køb et, der er beregnet til HTC U12+‍, for at beskytte telefonen mod utilsigtet stød og ridser. Sørg også for, etuiet ikke blokerer for området Edge Sense.
  • Hvis du vil bruge en skærmprojektor, må du ikke tildække eller blokere nærhedssensoren eller lyssensoren. Køb en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC U12+‍.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.
  • Læs retningslinjerne for sikkerhed og brug i sikkerheds- og reguleringsvejledningen, der følger med i æsken.

Bagpanel

1. Dobbelte kameraer
  2. Dobbelt LED-blitz
  3. Fingeraftryksscanner
  4. Mikrofon
  5. Laser autofokus