Konfiguration af Ansigtslås

Når skærmen er tændt, kan du bruge Ansigtslås til hurtigt at låse op for HTC U12+‍ ved blot at kigge på frontkameraet.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Ansigtslås.
  2. Hvis du ikke allerede har konfigureret en skærmlås, bliver du bedt om at vælge og indstille en sikkerhedskopi af et mønster, pinkode eller adgangskode, så ud kan låse op for telefonen. Se Indstilling af en skærmlås.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvordan du vil vise meddelelsesindhold, når telefonen er låst, og dernæst trykke på Udført.
  4. Tryk på Registrer ansigtsdata og læs så tip og påmindelserne.
  5. Tryk på Næste og følg skærmvejledningen for at scanne dit ansigt.
  6. Tryk på Aktivér for at aktivere Ansigtslås.
Bemærk: Ansigtslås er mindre sikker, da telefonen kan låses op af nogen eller noget, der indeholder eller ligner dit billede. Hvis du er bekymret, kan du brugere andre mere sikre autentificeringsmetoder som fx et skærmlåsemønster, pinkode eller adgangskode. Eller du kan bruge dit fingeraftryk til at låse op for telefonen.

Sådan låser du op for telefonen med Ansigtslås

Du skal være på låseskærmen for at kunne bruge Ansigtslås til at låse op for telefonen.
  1. Hvis skærmen er slukket, trykker du på TÆND/SLUK for at vække den. Eller du kan dobbeltrykke på skærmen.

Du vil se ikonet på låseskærmen.

2. Hold telefonen i stående orientering i niveau med dit ansigt og kig på frontkameraet.

Din telefon vil omgå Sikkerhedsskærmen og låse op.

Tip: Du kan også bruge Edge Sense med Ansigtslås. Se Klem for at låse op for telefonen med Ansigtslås. .