Sådan aktiverer du baggrundsbegrænsning i programmer

I nogle programmer kan du aktivere baggrundsbegrænsning for at forhindrer dem i at bruge strøm, mens de kører i baggrunden.
Bemærk: Når baggrundsbegrænsning er slået til, fungerer de begrænsese programmer muligvis ikke som sædvanligt, og eventuelle meddelelser kan være forsinkede.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Programmer og meddelelser.
  2. Tryk på det program, du vil konfigurere, under Nyligt åbnede programmer.

Hvis du ikke kan se programmet, trykker du på Vis alle _ programmer, og tryk så på programmet.

3. På skærmen Programoplysninger trykker du på Avanceret > Batteri.
  4. Under Administrer batteriforbrug trykker du på Baggrundsbegrænsning.
  5. Tryk på Begræns.
Gentag ovennævnte trin for at aktivere baggrundsbegrænsning i andre programmer.