Gode råd med Edge Sense

For at du kan få fornøjelse af de mange fordele ved Edge Sense, er her nogle få ting, du bør huske på, når du bruger den:

• For fingerbevægelserne for kort klem og for klem og hold kan du indstille forskellige klemmekraftniveauer for præcist at trigge den korrekte handling eller program.
  • Undgå at bruge begge hænder, når du klemmer eller dobbeltrykker, da dine hænder har forskellige styrker. Funktionen vil måske ikke fungere som du ønsker, hvis du bruger forskellige hænder.
  • Du bør rekalibrere klemmekraftniveauet og følsomhedsniveauet for dobbeltryk, når:
    • Du vil skifte hånd, så du bruger den anden hånd til fingerbevægelserne.
    • Du oplever forkert trigning af programmer eller handlinger.

Følg trinnene i Sådan justerer du klemmekraftniveauet og Edge Sense dobbelttryk fingerbevægelse for at rekalibrere.

• Hvis du påvirker siderne, frontpanelet eller bagpanelet på telefonen med en kraft, kan du trigge Edge Sense. En klemmebevægelse kan fx blive trigget fejlagtigt, når telefonen:
    • Er monteret i bilsæt
    • Er sæt på en selfie-stick
    • Trykkes hårdt på front- eller bagpanelet af din hånd eller en genstand

Sker dette, kan du slå Edge Sense fra, mens du ikke bruger funktionen. Se Tænde/slukke for Edge Sense.

• Klemmebevægelser kan fungere, selv når skærmen er slukket, bortset fra når du optager skærmbilleder eller en handling i programmet som kræver, at skærmen er slået til.
  • Brug Google Play Musik og tredjeparts musikprogrammer, der følger Android musikstyringsstandarden. Disse understøttes af Edge Sense.