Edge Sense holdebevægelse

Brug dine foretrukne programmer uden at blive afbrudt af, at skærmen drejer sig eller dæmpes automatisk. Edge Sense kan registrere, at du holder telefonen og sikrer, at skærmen altid er tændt. Telefonen låser også orienteringen afhængigt af, hvad der vises på skærmen.
Du kan slå disse funktioner til eller fra under Edge Sense indstillinger.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Tryk på Fingerbevægelser ved hold.
  3. Vælg om du vil slå Smart-roter til eller fra.

Smart-roter slås som standard til og tillader, at telefonen gør følgende:

• Hold telefonen i sin oprindelige orientering, mens du holder på de nedre sider af den.
    • Når du afspiller en video, mens du holder telefonen, skal du holde videoen i stående orientering uden at rotere den.
    • Autoroter skærmen, når du har sluppet med fingrene og roteret telefonen. Lås skærmen til den roterede orientering, når du holder telefonen igen.
  4. Vælg, om du vil slå Smart-dæmpning til eller fra.

Funktionen er som standard slået til, og den tillader skærmen at være slået til, når du holder telefonen, selv om der er indstillet Skærm-timeout.

Bemærk: Der er visse undtagelser. Skærmen dæmpes stadig, når:
    • Du holder telefonen op mod ansigtet under et opkald.
    • Du går, mens du holder telefonen.