Sådan aktiverer du klem og hold-bevægelsen

Når du slår klem og hold-bevægelsen til, kan du gøre følgende med Edge Sense:
  • Når du bruger HTC Kamera, kan du klemme og holde de nedre sider på telefonen for at skifte imellem hoved- og frontkameraet.
  • Starte standard stemmeassistenten, som er Google Assistant.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Tryk på omskifteren Til/Fra ved siden af indstillingen Indstil handling ved klem og hold.
  3. Følg skærmvejledningen for at indstille klem og hold styrken.
  4. Tryk på for at gemme indstillingerne.
For at tildele klem og hold-bevægelsen med en anden handling eller program henvises til Sådan ændrer du de handlinger, der er tildelt klemmebevægelser.
Relaterede instruktioner