Edge Sense 2

Edge SenseHTC U12+‍ er udvidet med flere fingerbevægelser.

Der er bl.a. følgende nye funktioner:

Dobbelttryk

Dobbeltryk på en af siderne for let énhåndsbrug. Du får et mindre, justerbart skærmbillede, hvor alt befinder sig indenfor tommelfingerens rækkevidde. Eller du kan indstille dobbeltryk som Tilbage-tast, til at vise en flydende navigationslinje eller tildele den til en anden handling efter behov.

Hold

Et simpelt hold kan fastholde skærmen på den ønskede måde, selv når telefonen lægges ned. Ikke flere irriterende og unødvendige skærmrotationer eller dæmpning. Det er den nyttigste funktion du aldrig har vidst, du manglede

Klem for at slå Tilgængelighed til eller fra

Klem hjælper dig ikke kun med at få ting gjort hurtigere - funktionen hjælper også personer rundt om i verden med at kunne bruge Tilgængelighed TalkBack lettere.

Se Hvad er Edge Sense? for at få flere oplysninger om, hvad du kan gøre med Edge Sense. Før du bruger Edge Sense, henvises til Gode råd med Edge Sense for nogle vigtige påmindelser.