Justere visningsstørrelse

Ændre størrelse på elementer og skrifttyper på skærmen for at gøre dem nemmere at se.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser.
  2. Tryk på Avanceret > Visningsstørrelse.
  3. Tryk på Add icon eller Minus icon eller træk skyderen for at forøge eller formindske størrelsen af skrifttyper eller elementer på skærmen.
Tip: Swipe til venstre eller højre over Forhåndsvise for at se, hvordan den valgte visningsstørrelse faktisk vil se ud.
Relaterede instruktioner