Sådan ændrer du de handlinger, der er tildelt klemmebevægelser

I Edge Sense kan du ændre klemmebevægelsen til en anden handling eller starte et andet program.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Tryk på Indstil kort klem eller Indstil handling ved klem og hold, afhængig af hvilken type fingerbevægelse du vil tilpasse.
  3. Vælg den foretrukne hand eller program.
    Tip: Hvis du vil have telefonen til kun at registrere, at du klemmer, når skærmen er tændt, skal du fjerne markeringen i indstillingen Aktiver fingerbevægelser, når skærmen er slukket.
  4. Tryk på for at gemme indstillingen.
Relaterede instruktioner