Sådan kopierer eller flytter du filer mellem indbygget hukommelse og hukommelseskort

Hvis du bruger dit hukommelseskort som flytbart lager, kan du kopiere eller flytte dine filer mellem den indbyggede hukommelse og hukommelseskortet. Du kan også kopiere eller flytte filer til eller fra en ekstern USB lagerenhed, når du har tilsluttet den HTC U12+‍.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lagerplads.
  2. Tryk på Intern delt hukommelse og derefter på Filer, eller tryk på navnet på hukommelseskortet.

Eller tryk på den eksterne USB-lagerenhed, hvis en sådan er tilsluttet.

3. Åbn den mappe, der indeholder de filer, du vil kopiere eller flytte.
  4. Sådan vælger eller fravælger du filer:
    • Tryk og hold på en fil for at vælge den. Tryk på hver fil for at vælge flere filer.
    • Tryk på en fil for at fravælge den.
    • Vælg alle filer ved at trykke på Menu button > Vælg alle.
  5. Tryk på Menu button, og tryk så på Kopiér til eller Flyt til.
  6. Tryk på Drawer icon for at åbne sidemenuen, og vælg så hvor du vil kopiere eller flytte filerne til.
  7. Tryk på Kopiér eller Flyt.