Oprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt

Du kan tilslutte kompatibelt Bluetooth tilbehør som fx et Bluetooth A2DP stereoheadset til HTC U12+‍.
Vigtigt: Inden du tilslutter headsettet, skal du indstille det, så HTC U12+‍ kan finde det. Der henvises til vejledningen til dit hovedsæt for detaljer.
  1. Slå Bluetooth til, og se de tilgængelige enheder på listen.

Se Tænde/slukke for Bluetooth.

2. Tryk på navnet på dit headset i afsnittet Tilgængelige enheder. HTC U12+‍ pardanner med headsettet, og dets forbindelsesstatus vises i afsnittet Parrede enheder.
  3. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, prøv med 0000 eller 1234, eller se dokumentationen, der fulgte med hovedsættet for at finde adgangskoden.

Genoprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt

Det er normalt nemt at genoprette forbindelse til din headset, ved at slå Bluetooth til på din HTC U12+‍, hvorefter du skal tænde for headsettet.

Du skal dog måske oprette forbindelsen manuelt, hvis dit hovedsæt har været brugt med en anden Bluetooth-enhed.

1. Slå Bluetooth til, hvorefter du kan se de tilsluttede enheder på listen.

Se Tænde/slukke for Bluetooth.

2. Tryk på headsettets navn i afsnittet Tidligere forbundne enheder.
  3. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, prøv med 0000 eller 1234, eller se dokumentationen, der fulgte med hovedsættet for at finde adgangskoden.

Hvis du stadig ikke kan genoprette forbindelse til hovedsættet, kan du følge vejledningen under Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed og derefter følge vejledningen under Oprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt.