Vælge en optagetilstand

Skift til en optagefunktion, for at tage billeder og optage videoer.
  1. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne menuen Optagetilstand.

Du kan også swipe ned i stående orientering eller swipe til højre i liggende orientering.

Tip: Du kan omorganisere optagetilstandene. Du skal blot trække et funktionsikon til den ønskede placering i menuen.
  2. Tryk på den ønskede optagefunktion.
  3. Du kan hurtigt skifte mellem front- og hovedkameraet ved at trykke på Switch camera button på kamerasøger-skærmen.
  4. Du kan hurtigt skifte tilbage til enten Billed- eller Videotilstand, når du er i andre optagetilstande, uden at åbne menuen Optagetilstand. Lige under udløserknappen, skal du blot trykke på Camera icon for at skifte tilbage til Billedtilstand eller Video record button for at skifte tilbage til Videotilstand.

Optageindstillinger

Du kan ændre indstillinger i nogle af optagefunktionerne, såsom i Foto og Video. Vælg en tilstand, hvorefter du vil se de tilgængelige indstillinger for tilstanden.
Indstilling Beskrivelse Tilgængelig i hvilken tilstand
Indstil billedkvaliteten og billedformatet. Foto / Selfie-billede /Pro
Camera timer off indicator Skift mellem tidsindstillingerne for at indstille selvudløseren eller slå selvudløseren fra. Se Sådan tager du billeder med selvudløseren for yderligere oplysninger. Foto / Selfie-billede / Selfie-panorama / Pro
Sticker icon Vælg en af de sjove stickers, som du vil bruge på billedet eller videoen. Foto / Selfie-billede /Video / Selfie-video
Flash off indicator Vælg en blitzindstilling. Alle tilstande, bortset fra Panorama
HDR auto option Slå HDR til eller fra. Foto / Selfie-billede
Full HD resolution indicator Indstil videokvaliteten. Video / Selfie-video
Sonic Zoom icon Vælg hvordan du vil optage lyd til din video. For yderligere oplysninger, se Sådan optager du video med Sonic Zoom og Optager video i 3D Audio eller med lyd i høj opløsning.

Video
Vælg hvordan du vil optage lyd til din selfie-video. For yderligere oplysninger, se Optager video i 3D Audio eller med lyd i høj opløsning. Selfie-video
RAW and JPEG format indicator Vælg RAW- eller JPG-format til billeder. Se Sådan tager du et RAW-billede for yderligere oplysninger. Pro
Selfie Panorama wide mode icon Skift imellem vidvinkel og super-vidvinkel panoramaselfie. Se Sådan tager du et panoramaselfie og Sådan tager du et super vidvinkel panoramaselfie for yderligere oplysninger. Selfie-panorama