Oplade batteriet

Før du tænder for og begynder at bruge HTC U12+‍, anbefales det, at du oplader batteriet.
Vigtigt:
  • Hvis batteriet har været helt opbrugt, skal du muligvis oplade HTC U12+‍ i flere minutter, inden du tænder den.
  • Brug HTCs strømadapter og USB Type-C-kablet til at oplade batteriet. Når batteriet er ved at være fladt, skal du bruge strømadapteren til opladning og ikke USB-kablet til din computer.
  1. Indsæt den lille ende af USB Type-C-kablet i USB Type-C-stikket.
  2. Indsæt den anden ende af USB Type-C-kablet i strømadapteren.
  3. Sæt strømadapterens stik i en stikkontakt og begynd at oplade batteriet.
  4. Når telefonen er opladet, skal du først tage USB-kablet ud af telefonen. Hold i den del af strømadapteren, der er tættest ved USB-porten, når du trækker adapteren ud af stikkontakten.
Bemærk:
  • Undgå at oplade batteriet i varme omgivelser. Som en sikkerhedsforanstaltning kan opladningen stoppe, hvis batteriet overophedes.
  • Hvis du bruger kraftigt batteriforbrugende programmer som fx spil eller videostreaming, mens du oplader batteriet, kan telefonen blive varm. Dette er normalt.
  • Det anbefales på det kraftigste at trække strømadapteren ud af stikkontakten, når du ikke bruger den.