HTC Kamera

Tag fantastiske billeder og videoer med kameraet. Du kan starte Kamera-appen på mere end én måde.
  • Hvis du har konfigureret Edge Sense, skal du blot klemme når som helst på de nedre sider af telefonen — uanset om skærmen er tændt eller slukket.

For yderligere oplysninger henvises til Hvad er Edge Sense? og Sådan tager du kamerabilleder vha. Edge Sense.

• Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  • Tryk på TÆND/SLUK to gange mens skærmen er slukket.
    Tip: Sørg for at du har valgt Hurtigstart kamera i Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser > Avanceret.
Du vil se Foto-tilstanden, som er standard optagetilstanden.
Camera viewfinder screen showing the various onscreen controls.
Ikon eller knap Funktion
Slideout camera settings button Åbn sidemenuen for at vælge en optagetilstand. .
Switch camera button Skift imellem frontkamera og hovedkamera.
Switch to Video or Photo mode button / Switch to Photo mode icon Skift imellem Video og Foto-tilstand.
Camera shutter button Tag et billede.
Bokeh off icon Vælg en manuel eller automatisk Bokeh-tilstand, så du kan tage billeder med uskarp baggrund.
Thumbnail of last photo or video taken Vis det sidst optagne billede eller video.

Slå kameraets blitz til eller fra

Tryk på blitz-ikonet for at vælge en blitz-indstilling.

Når du bruger Flash on indicator eller Auto flash indicator, indstiller kameraer intelligent den bedste lysstyrke for blitzen til billedet.

I Selfie-billede-funktionen kan du også trykke på blitz-ikonet for at slå skærmblitzen til eller fra.

Sådan bruger du lydstyrkeknapperne til at optage med

I programmet Kamera kan du indstille LYDSTYRKE-knapperne til at fungere som udløserknap eller zoomstyring.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne menuen Optagetilstand.
  3. Tryk på Camera settings menu button > Indstillinger for lydstyrkeknapper.
  4. Vælg i Kamera-programmet hvordan du vil bruge lLYDSTYRKE-knapperne.