Sikkerhedskopiering af HTC U12+‍

Sikkerhedskopier HTC U12+‍ til Google Drev, så du kan gendanne indhold som fx programdata og indstillinger efter en fabriksnulstilling, eller hvis du vil gendanne data på en anden Android-enhed.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > System > Sikkerhedskopiering.
  2. Sørg for at Sikkerhedskopier til Google Drev er slået til.
    Tip: Du kan vælge en anden sikkerhedskopieringskonto end din primære Google-konto ved at trykke på Konto og så vælge en anden Google-konto. Du kan også trykke på Tilføj konto for at tilføje en ny Google-konto til din sikkerhedskopi.
  3. Tryk på Programdata og tjek, at Automatisk gendannelse er slået til.

Dette tillader, at et programs data og indstillinger gendannes, når du geninstallerer programmet på HTC U12+‍.

Automatisk sikkerhedskopiering i Android vil periodisk sikkerhedskopiere HTC U12+‍ til en privat mappe i Google Drev. Sikkerhedskopidata tæller ikke med i dit tilgængelige Google Drev-lager. Store filer eller filer, som programudviklere har valgt at udelukke herfra, sikkerhedskopieres ikke.

Du kan også trykke på Sikkerhedskopier nu for manuelt at sikkerhedskopiere HTC U12+‍ når som helst.