Sådan tildeles en anden stemmeassistent-app til Edge Sense

Du kan indstille Edge Sense til at bruge en anden stemmeassistent-app, du har downloadet fra Google Play Butik.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Tryk på Tilpas kort klem, Tilpas handling ved klem og hold eller Handling ved dobbelttryk, afhængig af, hvilken type klemmebevægelse standard stemmeassistenten i øjeblikket er tildelt.
  3. Tryk på Start standard stemmeassistent > Assistanceapp.
  4. Vælg den stemmeassistent-app, du vil bruge med Edge Sense, og tryk så på OK.