Android 9.0 dopdatering

Android 9.0 opdateringen til HTC U12+‍ indeholder ændringer, der gør håndtering af telefonopkald, batteriforbrug og programmeddelelser mere effektiv. Her er en oversigt over nogle af de nye funktioner.

Pop-out for indgående opkald

I stedet for at indgående telefonopkald fylder hele skærmen, kan du indstille dem til at vises som en pop-out. Det letter presset på dig for at besvare eller afvise opkaldet med det samme - særligt hvis du har travlt med at bruge et andet program.
Showing incoming call pop-out notification.

For yderligere oplysninger henvises til Sådan viser du indgående opkald som en pop-opmeddelelse.

Mere kontrol over batteriforbrugende programmer

Tjek hvilke programmer, der bruger mest strøm, og aktivér baggrundsbegrænsninger for disse programmer. Dette forhindrer dem i at bruge strøm, mens de kører i baggrunden. Se Sådan aktiverer du baggrundsbegrænsning i programmer.

Administrér meddelelser bedre

Du har mere kontrol over dine meddelelser. Det er lettere at stoppe de meddelelser, du ikke længere vil modtage. Du skal blot holde nede på en meddelelse for at se dine valgmuligheder. Når du bruger programmer som fx Google meddelelser og Gmail, kan du nu besvare en meddelelse direkte fra Meddelelsespanelet.

Mere intuitivt design

Glæd dig over et forfriskende nyt look for nogle af dine favorit brugergrænseflader som fx Hurtigindstillinger. Lydstyrkebjælken er også lettere tilgængelig, og du kan let skifte imellem tilstandene tavs, vibrér og normal herfra. Du vil blive glad for de små designforbedringer, der giver dig en bedre samlet oplevelse.