Indstille hvornår skærmen skal slås fra

Efter en periode med inaktivitet vil skærmen slukke for at spare batteristrøm. Du kan indstille inaktivitetstiden for, hvor lang tid der går, før skærmen slukker.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser.
  2. Tryk på Avanceret.
  3. Tryk på Timeout for skærmen og tryk så på den tid, der skal gå, før skærmen slukker.
Bemærk: Når du har konfigureret Edge Sense, aktiveres funktionen Smart-dæmpning som standard og tillader skærmen at være tændt, mens du holder telefonen, selv om du har indstillet skærm-timeout. Få yderligere oplysninger på Edge Sense holdebevægelse.
Relaterede instruktioner